Iancu de la Silver Trading se bate pentru a construi, la Mediaș, un centru de îngrijire bătrâni

Omul de afaceri Adrian Iancu (Ață pentru prieteni) se mișcă, în mod constant, bine pe piața construcțiilor. Firma sa, Silver Trading, are o lucrare mare de reabilitare a ansamblului Catedralei Sf. Vineri din Pitești și diverse altele prin țară. Recent, a contestat la CNSC un rezultat nefavorabil al unei proceduri de atribuire, în contradictoriu cu municipalitatea Mediaș, județul Sibiu. Și bine a făcut, pentru că, CNSC ”În temeiul art. 278 alin. (2) şi (4) din OUG nr. 34/2006, admite contestaţia formulată de SC SILVER TRADING SRL, în contradictoriu cu MUNICIPIUL MEDIAŞ, şi anulează raportul procedurii nr. 12735/29.09.2014, în partea care priveşte oferta contestatoarei şi hotărârea de anulare a procedurii de atribuire, precum şi comunicarea privind rezultatul procedurii transmisă acesteia.
Obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei prezentate de contestatoare şi la stabilirea rezultatului procedurii cu întocmirea unui nou raport al procedurii, în termen de 10 zile de la data primirii prezentei. Rezultatul procedurii de atribuire va fi comunicat operatorilor economici implicaţi în termenul legal.”
Este vorba de etapa finală de licitaţie electronică, organizată în vederea atribuirii contractului de lucrări având ca obiect „Centru de îngrijire şi asistenţă pentru persoane vârstnice, inclusiv viabilizarea, municipiul Mediaş”.
Firma lui Iancu a solicitat și a reușit anularea raportului procedurii şi a tuturor actelor subsecvente acestuia, precum şi reevaluarea ofertei sale, cu luarea în considerare a ofertei depuse de aceasta ca fiind admisibilă. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea