Romulus Ivănescu se întoarce să vândă sare

Romulus Ivănescu, prin firma Petro Protect,  în anul 2008 a câştigat o licitaţie de montare a centralei termice de la şcoala din satul Mânda, comuna Bârla. Şase copii şi o învăţătoare de la şcoala respectivă au ajuns la spitale din Argeş şi din capitală, după ce s-au intoxicat bând apă de la robinet, contaminată cu etilenglicol, ajuns în apă din neglijenţa celor care au montat centrala. La vremea aceea, Gabriel Bratu declara că Romulus Ivănescu nu va mai executa nicio lucrare în şcolile din Argeş.
În luna august 2010 firma Petro Protect intră în insolvenţă, dar Romulus Ivănescu nu se lasă cu una cu două de afaceri aşa că scoate de la naftalină o nouă firmă, înfiinţată în 2007, la care îl cam dă de gol numele: Sc Construct Petroprotect Srl care şi câştigă Locul al II/ lea în “Top Afaceri România 2010”.
În decembrie 2010 câştigă un contract achiziţie sare industrială pentru deszăpezire în valoare totală de 100,000.00 (RON), autoritatea contractantă fiind SERVICIUL PUBLIC DE GOSPODĂRIRE COMUNALĂ, Adresa: STRADA UNIRII NR.9, Localitatea: Curtea de Argeş, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea