La ședința ordinară de vineri, consilierii județeni au oferit, ca de fiecare dată, un frumos spectacol

Deși rare, cam una pe lună, ședințele Cosiliului Județean Argeș sunt, pentru cei care au servit un distonocalm înainte, savuroase. Sunt mai bune decât un film la cinema, plus că sunt gratis. Sala este mai curată decât la Modern și, un mare avantaj, actorii prestează în direct. În rolurile principale, și vinerea trecută, au fost consilierii Iulian Prunaru și Nicușor Diaconescu. Aceștia s-au arătat nemulțumiți, în general, de propunerile aflate pe ordinea de zi. Mai mult, au arătat un interes deosebit Teatrului Davila și necesității alocărilor financiare către acesta, în detrimentul, de pildă, Muzeului Golești care, în opinia dânșilor, este asaltat de sume uriașe.
O dezbatere destul de abruptă s-a iscat între consilierii Narcis Sofianu și Marian Fulga, primul reproșând celui de-al doilea că a introdus pe ordinea de zi o propunere de hotărâre neavizată de comisia juridică. În discuție a fost târât și secretarul județului, Voica. Câștig de cauză a avut Narcis Sofianu, proiectul de hotărâre fiind amânat pentru următoarea ședință.
Totul a durat cam 30 de minute, din care 15 au fost ocupate de discursurile celor doi ”contra”, Prunaru și Diaconescu. De remarcat aderarea la grupul Prunaru-Diaconescu-Cocaină a fostului ”general” de la învățământ, Bratu. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea