Vicepreședintele CJ, Constantin Polexe, pasionat de mașinile expuse la Muzeul Județean Argeș

Vineri, la orele prânzului, curtea Muzeului Judeţean Argeş a găzduit o expoziție inedită, cu autoturisme care de care mai interesante. Expoziţia auto cu pricina a fost organizată de Secţia Muzeul Sportului Argeşean.
Printre vedetele expoziției s-au putut număra un  I.M.S., o Dacia 1100, Dacia 1300 dar și Trabant, Lada 1500, Ford Taunus, Mercedes M 170 V, MS 280 și Cobra și altele. În  holul muzeului au fost expuse  fotografii, medalii, plachete, cupe, diplome, echipamente sportive, fanioane și afişe din cadrul competiţiilor de raliu.
Printre invitaţi s-au numărat  Constantin Polexe (vicepreședintele Consiliului Județean Argeș), Adrian Bughiu, director adjunct al DJST Argeș - un recunoscut pasionat al mașinilor, dar și piloții Vali Porcişteanu și Nicu Iordache, Niţă Iancu (cel care a donat anul trecut muzeului o Dacia 1400). Cu aceeași ocazie, în sala Amfiteatru a fost prezentată cartea „Destine de campioni”. Inginerul Nicolae Cosmescu a trecută în revistă principalele subiecte ale cărții, carte care vorbește despre cei mai importanți 600 de piloţi și copiloţi de raliu din perioada 1968-2011. Celor prezenţi li s-au oferit Ordinul Stelelor Automobilismului Argeş şi diplome de participare
Datorită faptului că evenimentul a început la ora 13, vicepreședintele CJ, Constantin Polexe, a reușit să întârzie 10 minute la ședința de consiliu județean care a început la ora 14 fix, cu o precizie, mai nou, nemțească… A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea