Peste 200 de elevi participanți la Concursul de Pictură „Dacia – Simbol Național”

Centrul Cultural Mioveni, Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, în parteneriat cu SC Automobile Dacia SA au organizat un concurs de pictură „Dacia – simbol național”, la care au participat 200 de elevii de clasele pregătitoare și I – IV, de la toate școlile din județul Argeș. Participanții au trebuit să picteze un model din gama Dacia. Cele mai bune lucrări au fost astăzi premiate, fiind organizat și un vernisaj în holul Primăriei orașului Mioveni, acolo unde au fost expuse cele mai bune lucrări.
Picturile, foarte reușite, ale elevilor au prezentat un autoturism Dacia în fața celor mai cunoscute obiective istorice și turistice ale lumii: Turnul Eiffel, Colloseumul din Roma, Turnul din Pisa, Piramidele de la Gyza, dovedind, astfel creativitatea micuților.
Câștigătorii au primit, din partea organizatorilor, machete Dacia, precum și prilejul de a vizita Uzinele Dacia – Renault, uzină care aduce la bugetul României, cei mai mulți bani, grație exporturilor către Europa și nu numai.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea