Unic Real Estate, firma lui Cristi Prodănel, dizolvată la cererea omului de afaceri

Procedura  de dizolvare  a  P.C. Unic Real Estate, a fost  iniţiată   de Cristian Prodănel, patronul şi administratorul  firmei, în   august 2014, fără  numirea unui lichidator judiciar, fapt care a determinat  AJFP Argeş, prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti, să formuleze,  în instanţă, opoziţie la respectiva decizie de lichidare şi dizolvare. Motivul Finanţelor a fost acela că, prin  derularea procedurii fără  numirea unui lichidator,  instituţia este pusă în imposibilitatea de a-şi  recupera o creanţă mai veche.  Opoziţia a fost formulată în septembrie, anul curent. Tribunalul Comercial fixase ca termen de judecare a cauzei data de 26 noiembrie 2014, numai  că, între timp, omul de afaceri şi-a stins obligaţiile către Finanţe, aşa că procedura dizolvării şi lichidării PC Unic Real Estate merge mai departe.
Omul de afaceri Cristi Prodănel a înfiinţat în 2013  P.C. Unic Real Estate (care a funcţionat pe str. Smeurei,  la nr 88) -  societate cu răspundere limitată în domeniul construcţiilor rezidenţiale şi nerezidenţiale - şi este asociat unic în SRL.
De amintit  că omul de afaceri Cristi Prodănel este fratele lui  Adrian  Prodănel,  împreună cu care, în urmă cu câţiva ani,  reuşit să dea două lovituri răsună-toare pe piaţa imobiliară, după vânzarea unor terenuri  aflate în imediata apropiere a autostrăzii Bucureşti Piteşti, fix în zona unde, la puţin timp după tranzacţie, au apărut hypermarketurile Bricostore şi Auchan. Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea