Deputatul Mihai Deaconu: ,,Mă întreb, dacă PSD nu pierdea alegerile, eram convocaţi să trecem această lege a amnistiei şi graţierii?”

Dacă în urmă cu o săptămână, deputatul Mihai Deaconu se arăta revoltat de ceea ce se întâmplă în Parlament, precizând că mulţi s-au dus acolo pentru a se ascunde de justiţie, săptămâna trecută, după demonstraţia poporului din duminica alegerilor, deputatul PP –DD de Argeş a precizat că lucrurile s-au schimbat în Parlament şi că aproape toți colegii dumnealui au înţeles că sunt trimişi de cetăţeni acolo.
„A trebuit ca cetăţenii să iasă într-un număr foarte mare la vot pentru a da o lecţie actualei clase politice. După ziua votului, probabil aţi văzut şi dumneavoastră ce repede au decurs lucrurile în Parlament pe legea amnistiei şi graţierii. După această lecţie dată de popor, s-a văzut o mişcare în plan parlamentar, dar şi guvernamental. Mă întreb, dacă PSD nu pierdea alegerile, eram convocaţi să trecem această lege a amnistiei şi graţierii?”, a declarat deputatul Mihai Deaconu, preşedintele PP-DD Argeş.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea