Deputatul Cătălin Rădulescu: “Nu ştiu dacă Victor Ponta şi-a dorit cu adevărat să fie preşedinte”

# “Rezultatele pe care le-am obţinut în judeţ arată că PSD Argeş ar merita  nişte funcţii de miniştri”

PSD-ul a ieşit şifonat la nivel naţional după prezidenţiale, nu şi în Argeş însă, unde Victor Ponta a obţinut 59,27% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de doar  40,73% din alegători. În comuna argeşeană Râca, spre exemplu, Victor Ponta a obţinut 89, 56%, în comuna Rociu – 80, 45%, iar la Ungheni, unde primarul doar ce a migrat dinspre PDL în PSD  – 77, 44%. Doar în patru comune  argeşene, candidatul PSD-UNPR-PC a pierdut  în fața lui Klaus Iohannis (ACL): Albeştii de Muscel, Arefu, Corbi şi Poienarii de Argeş.
Nişte rezultate bune pentru un scor atât de rău la nivel  naţional. Cele peste 59 de procente le dau social-democraţilor argeşeni o poziţie mai bună de negociere cu partidul şi postura de a critica greşelile făcute de PSD la prezidenţiale.

“Victor Ponta putea  să  rămână un prim-ministru foarte bun”

Există voci în PSD Argeş  care spun că Victor ponta s-ar fi hazardat  când a  ales să candideze la  preşedinţie.
“Nu ştiu dacă Victor Ponta şi-a dorit cu adevărat să fie preşedinte. Putea să  rămână un prim-ministru foarte bun. Dar a vrut mai mult… De fapt, cred că pentru dânsul era mai bine să se mulţumească să fie prim-ministru. E  tânăr, putea să demonstreze multe ca şef al guvernului”, a declarat, pentru Atitudine în Argeş, deputatul Cătălin Rădulescu.

“Rezultatele pe care le-am obţinut în judeţ  arată că PSD Argeş ar merita nişte funcţii de miniştri”

Deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu speră că, la nivel naţional, Guvernul (încă) Ponta va ţine cont de  procentele obţinute  în Argeş,  la alegerile prezidenţiale, de candidatul PDS.
“Cred că cele  59,27 procente câştigate în judeţ, ar trebui să-i dea Argeşului  locul pe care l-a meritat întotdeauna în PSD. Până acum, n-am văzut nici un ministru de la PSD Argeş, deşi organizaţia judeţeană a arătat ce poate de mult timp încoace. Rezultatele pe care le-am obţinut în judeţ arată că PSD Argeş ar merita  nişte funcţii de miniştri. Nu cred în soluţia miniştrilor tineri pe care i-a promovat Guvernul Ponta. Miniştrii tineri ar fi trebuit să atragă voturi, la nivel naţional, din partea tinerilor. Iată că nu s-a întâmplat aşa! Eu cred că în astfel de funcţii merită promovaţi  oameni cu experienţă,   selectaţi după rezultate, după expertiză, iar PSD Argeş are astfel de oameni”, a declarat pentru Atitudine în Argeş, deputatul PSD  Cătălin Rădulescu, fără a nominaliza cine din organizaţia judeţeană a PSD s-ar califica pentru o astfel de funcţie.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea