Ion Georgescu, despre excluderile din PSD: “Excluderile de joi sunt nişte acumulări în timp (...). S-a dat un vot de încredere pentru actuala conducere a partidului!

Organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat l-a desemnat pe Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni şi liderul organizaţiei locale a partidului să ia parte la şedinţa de joi, de la Bucureşti,  a PSD, sedinţă care a culminat cu exluderrea lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova. Desemnarea sa a fost făcută pe criteriul scorului obţinut de PSD în plan local la alegerile prezidenţiale şi vine în contextul în care preşedintele executiv al PSD Argeş, Tudor Pendiuc, se află în arest la domiciliu, ca urmare a dosarului deschis de procurorii DNA cu privire la prejudiciul adus municipalităţii piteştene prin asocierea păguboasă dintre Publitrans şi firmele Private CNCD şi Girexim. Referitor la votul pe care l-a dat în şedinţa de la Bucureşti, primarul Ion Georgescu a fost rezervat în privinţa comentariilor.

”Am fost solidar cu cei mai mulţi”

Ion Georgecu spune că a votat pentru excluderea celor trei  în ideea de a arăta încredere conducerii actuale a partidului.
“Excluderile de  joi sunt nişte acumulări  în timp. Nu pot să le comentez. Dintre cei care au votat, eu am fost singurul care se afla acolo pentru prima oară şi am votat cu majoritatea.  Am fost solidar cu cei mai mulţi. Propunerea de excludere a fost votată cu 80 de voturi „pentru”, două „impotrivă” şi doua abţineri. Prin excluderea lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova s-a dat un vot de încredere pentru actuala conducere a partidului. Domnul Vanghelie, de exemplu, a avut un alt proiect politic  a ieşit  şi  spus  că va face tot ce-i va sta în putinţă pentru răsturna Guvernul”, a declarat Ion Georgescu, preşedintele PSD Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea