Deputatul Mihai Deaconu: ”Acum se vede că ţara a fost devalizată de băieţii deştepţi”

Deputatul Mihai Deacon, preşedintele PP-DD Argeş,  îşi ridică un semn de întrebare cu privire la activitatea DNA-ului  virgula care a devenit, în ultima perioadă, foarte intensă, dar la care nu găseşte un răspuns concret.
Odată cu dezvăluirile DNA-ului, deputatul PP-DD, odată cu dezvăluirile DNA-ului, se declară uluit de cât s-a putut fura în ţara asta, fiind de părere că, dacă resursele erau gestionate în mod corect, acum puteam concura cu ţările puternic dezvoltate.

,,Mă uit şi eu la cei de la DNA, care au devenit foarte activi. În momentul de faţă, activitatea lor cred că se desfăşoară  24 de ore din 24. Acum, am văzul că lucrează la dosarul retrocedărilor. Mă minunez cât de activi au devenit şi nu pot să nu mă întreb: e mâna lui Traian Băsescu, care vrea să recupereze din imaginea de luptător anti-corupţie, sau caracatiţa corupţiei şi-a întins tentaculele atât de mult, încât acum se curăţă din interior şi îşi mai taie din braţe? Acum se vede că ţara a fost devalizată de băieţii deştepţi. Au făcut averi colosale şi i-au ghiftuit pe cei de la stat care i-au ajutat. Cât s-a putut fura! Ce avere colosală am avut înainte de 1990 şi nu am ştiut sau nu am vrut să o gestionăm aşa cum trebuie! Aveam o bază extraordinară şi am devalizat tot ce a fost bun”, a declarat deputatul Mihai Deaconu.

L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea