Mioveniul a primit 10 sportivi la Turneul de Oină de la Sibiu

Mioveniul a trimis 10 sportivi (8 fete şi 2 băieţi) la turneul de oină de la Sibiu (28 - 30 noiembrie), care încheie etapa de iniţiere în sportul naţional al României în cadrul proiectelor finanţate prin programul Pierre de Coubertin, „Şi tu poţi fi campion la oină!“ şi „Fetele promovează identitatea naţională prin oină!“.
Acţiunea, care s-a desfăşurat în data de 22 noiembrie la Mioveni, la  Şcoala” Liviu Rebreanu” (alături de alte cinci centre din ţară - Suceava, Drobeta Turnu Severin, Recea-Braşov, Cluj şi Constanţa.), a fost dedicată fetelor.
În acestă etapă a avut loc iniţierea  celor 25 de fete selecţionate din Româneşti –Dâmboviţa , Curcani –Călăraşi , Vrăneşti –Argeş şi Băiculeşti realizându-se astfel pregătirea tehnico – tactică , teoretică şi psihologică necesare practicării jocului de oină.
Mioveniul a fost reprezentat de un grup de 11 fete de la Şc.Gimn. "George Topârceanu".
Fetele care s-au dovedit cele mai bune au fost incluse în lotul pentru Sibiu.
În premieră pentru o competiţie de oină, arbitrajul de la Scoala “Liviu Rebreanu” a fost asigurat de 4 arbitri juniori absolvenţi ai cursului desfăşurat la Mioveni în luna septembrie: Drăguşin Marina, Necşulescu Ioana, Zagor Cristina, Gentea Manuel.
La faza zonală a proiectului "Şi tu poţi fi campion la oină!", desfăşurat la Craiova (proiect adresat baieţilor), doi sportivi din Mioveni au fost incluşi în lotul pentru Sibiu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea