Magiunul de Topoloveni, continuitate în vârful ierarhiei. Sonimpex Topoloveni, furnizor oficial al Casei Regale a României pentru încă trei ani

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să prelungească pentru încă trei ani calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale pentru compania Sonimpex Topoloveni, apreciind calitatea deosebită şi gustul desăvârşit ale produselor Topoloveni şi Topoloveana, produse 100% româneşti, 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri şi fără conservanţi. Certificatul de reînnoire a fost acordat de Alteța Sa Principesa Margareta, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Castelul Peleş.
Sonimpex Topoloveni este Furnizor al Casei Regale din anul 2010 pentru Magiunul de prune Topoloveni şi din anul 2011 pentru dulceţurile, zacusca şi pasta de roşii marca Topoloveana.
“Atribuirea calităţii de Furnizor al Casei Regale a României , pentru Magiunul de prune Topoloveni, în 2010 şi ulterior, în 2011, pentru toată gama Topoloveana  sunt momente care ne oferă anduranţă în faţa tuturor nedreptăţilor din ultimii ani dar şi forţa de a continua să obţinem calitatea la nivel maxim şi să ne căutăm dreptatea”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni.
Magiunul de prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ‘Romanian tradițional taste’, poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni — când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu.

Așa cum am mai scris, Bibiana Stanciulov se ține de planul său de a se bate pentru ceea ce i se cuvine. Drept pentru care a înaintat, pe rolul Tribunalului București, pentru început, trei acțiuni. Pârâți sunt MGC Internațional Investments și OSIM. Compania MGC International Investments este una din proprietatățile fraților de origine libaneză Mohammad, Hassan și Ahmed Murad. Frații Murad sunt și proprietarii lanțului hotelier Phoenicia, fabricii de pateuri Mandy, lanțului de restaurante fast-food Spring Time, derulând în ultimii ani și o serie de afaceri imobiliare. Bibiana Stanciulov ne-a declarat faptul că pe piață există, în momentul de față, o mulțime de false magiunuri, produse neconforme. Magiunul de prune făcut la Topoloveni este, de fapt, unic, un medicament la borcan.
Bibiana Stanciulov:
”Piața din România este o piață atipică, în care se vinde orice. Dacă vedeți magiun la prețul de 9 lei borcanul, pe raft, acela nu este magiun. ANPC-ul a verificat și marca Arovit, și altele. A spus că nu corespund normelor impuse de Ordinul apărut în iunie 2014 referitor la magiun. Produsele sunt, în continuare, pe raft. Eu nu sunt poliție economică. Ce să fac? Discutăm după ce se finalizează procesele pe care le voi deschide”.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea