O argeşeancă a câştigat concursul de fotografie al Comisiei Europene - „Europa în regiunea mea”, lansat pe Facebook

Consiliul DG REGIO - Direcţia Generală Dezvoltare Regională a Comisiei Europene a lansat în luna august a acestui an un concurs de fotografie pe reţeaua de socializare Facebook . Este vorba despre competiţia „Europa în regiunea mea” disponibilă pe pagină Comisiei Europene.  Dintre toate cele intrate în competiţie, cea mai bună fotografie  a fost ilustrarea unui proiect Regio implementat în Sud Muntenia. Câştigătoarea concursului „Europa în regiunea mea” este Cristina Dumitru Tăbăcaru, care a participat, la categoria „Martor ocular”, cu o fotografie de la locul de implementare a unui proiect din oraşul Mioveni, judeţul Argeş - „Modernizarea străzii I.C. Brătianu din oraşul Mioveni, prin crearea a 2 benzi suplimentare”.
Competiţia a avut două secţiuni. Prima, „Proiectele mele”, s-a adresat organizaţiilor care au beneficiat de finanţare europeană din FEDR sau Fondul de Coeziune, iar cea de-a două, „Martor ocular”, s-a adresat cetăţenilor din Uniunea Europeană, care au observat un proiect european aflat în implementare sau deja implementat în regiunea lor ori din altă regiune în care au călătorit.
Participanţii au realizat fotografii ale unor proiecte cu detalii ale unei finanţări a Uniunii Europene (panou temporar sau placă permanentă, afişe etc., care să conţină steagul Uniunii Europene şi alte detalii privitoare la finanţare). Pentru fiecare dintre cele două categorii s-a ales câte un câştigător: unul prin vot public, iar al doilea de către membrii juriului, printr-o selecţie a celor mai populare fotografii. Creaţiile au fost analizate din punctul de vedere al calităţii, al creativităţii şi al relevanţei lor în contextul temei concursului.
Comentariul juriului pentru fotografia Cristinei a fost: „Fotografia ilustrează perfect impactul politicii regionale a UE”
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea