„Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap” serbată prin evenimente la Mioveni

Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu CS Dacia Mioveni 2012, Asociația Persoanelor cu Handicap ”Speranța Vieții” Mioveni, Asociația Pensionarilor ”Viață Lungă” Mioveni și Asociația Centrul Regional pentru Integrare, Dezvoltare și Reinserție Socială a Persoanelor cu Cazier și a celor cu Handicap au organizat, săptămâna trecută, „Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap”, la corpul B al Centrului Cultural Mioveni.
Cu prilejul acestei zile, a fost organizată o întâlnire a membrilor asociației persoanelor cu handicap ”Speranța Vieții” cu psihologul Mirela Andreea Teodorescu, tema dezbaterii, fiind INTEGRAREA SOCIALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI.
Au fost discutate problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap din România, din cauza legislației, fiind totodată, discutate și posibile soluții și sfaturi pe care aceste persoane le pot urma.
În continuarea evenimentului, au fost oferite două diplome, Miss Crizantema, ediția a V-a, doamnei Maria Pătrașcu și premiul II doamnei Rodica Dima.
La final, toți cei prezenți au participat la un concurs de rummy, șah și table și au primit diplome din partea organizatorilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea