Radu Vasilică, deputat PSD: “Se simte o efervescenţă în rândul activităţii justiţiei, dar cred că ar trebui făcută mai discret”

Deputatul Radu Vasilică  şi-a exprimat, la sfârşitul săptămânii trecute, opinia referitoare la avalanşa de anchetări, trimiteri în judecată sau condamnări evidenţiate, în ultima perioadă, la nivel naţional.
“Se simte o efervescenţă în rândul activităţii justiţiei, care, pe de o parte, e bună, dar, pe de altă parte, cred că ar trebui  făcută mai discret, pentru că avem nevoie şi de altfel de  ştiri, de construcţie, de creştere de creare de  locuri de muncă”, este de părere parlamentarul argeşean.
Dincolo de opinia deputatului, interesant este că încrederea românilor  în justiţie este în creştere şi că, potrivit unor raportări ale DNA, anul acesta a crescut cu 63% numărul sesizărilor primite de la cetăţeni privind acte de corupție. 1.684 până la 1 octombrie faţă de 1.032 în tot anul 2010. 42% din cele peste 4.500 de dosare deschise anul acesta au pornit de la asemenea denunţuri şi doar 17% au fost sesizări din oficiu generate de relatări din presă, alte acte de urmărire penală sau sesizări ale serviciilor de informaţii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea