Super ofertă de Sărbători!!! Vinuri de Ștefănești la prețuri fără concurență!

# La 3 litri de vin roșu cumpărat, se oferă 2 litri cadou! Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune. Gospodinele au început să pregătească mâncăruri îmbietoare. Numai că, pentru o masă ”ca la carte”, este nevoie imperioasă și de un vin bun. Iar mai jos puteți găsi exact oferta potrivită pentru ceea ce căutați.
Institutul de la Ștefănești comercializează, prin magazinul propriu, o gamă variată de vinuri. Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, au apărut și promoțiile. Reducerile și cadourile oferite sunt spectaculoase și se adresează, în egală măsură, tuturor gusturilor, dar și buzunarelor.
Iată numai câteva dintre acestea:
- vin alb, vărsat: la 4 litri cumpărați, se oferă 1 litru gratis;
- vin roșu, sec (6,5 lei/litru): la 3 litri cumpărați se oferă 2 litri gratis;
Ofertele sunt prezente și pentru numeroase vinuri îmbuteliate. Astfel, la 5 sticle cumpărate, se oferă 1 sticlă gratuit.
INCDBH a umblat și în hrubele răcoroase din dealurile Ștefăneștilor, de unde a scos câteva sortimente de vinuri vechi, din anii 90, pe care le oferă spre comercializare la prețuri avantajoase. Astfel, puteți cumpăra celebra Fetească regală, cunoscută în toată țara, cu an de ”fabricație” 1994

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea