Lansarea Noului Volkswagen Passat la Euro Tehno Group Pitești

# Automobilul de business cu cel mai mare succes în Europa, la a opta generație.

17 decembrie 2014, Noul Volkswagen Passat a fost prezentat publicului,  la sediul Euro Tehno Group – Pitești. Un nou benchmark: a opta generaţie a bestseller-ului la nivel mondial se prezintă cu un design superior, motoare eficiente şi tehnologie de ultimă oră. Automobilul de business cu cel mai mare succes în Europa îşi face debutul cu noi motoare, o greutate redusă şi nu în ultimul rând, cu cele mai noi sisteme de asistenţă, infotainment şi confort,  depășind graniţele clasei sale.
Cu peste 22 de milioane de unități vândute în cei peste 41 de ani de la lansare,
Volswagen Passat este liderul incontestabil al clasei sale, la nivel european  cât și în România
Noul Passat oferă răspunsul corect la actualele tendinţe auto majore, este o maşină premium, fără costuri premium, aducand economie de combustibil de 20%, o reducere a masei cu 85 de kilograme şi propulsoare eficiente pe benzină şi diesel.
Exteriorul cu linii clare, ampatamentul mai lung și consolele mai scurte asigură Noului Passat un design sportiv, sofisticat și o personalitate puternică.
Interiorul modelului Passat vă va răsfăța cu spațiul deosebit de generos, dar și cu materialele sale de calitate superioară, prelucrate cu atenție. Indiferent că veți lua loc în față sau în spate, nu veți duce lipsă de spațiu.
Ceea ce face cu adevărat remarcabil acest model sunt nenumăratele inovații menite să asigure o combinație perfectă între eleganță, operare facilă, dinamism și confort.
Cu  inovația Active Info Display vă bucurați în noul Passat de avantajele unui panou de instrumente de bord complet digital cu un display color TFT de înaltă rezoluție și diagonala de 31.2 cm.
Sistemul de asistență "Front Assist" cu functia City de frânare de urgență, detectează vehiculele din față și avertizează șoferul în cazul unui risc de impact, iar în caz de urgență poate chiar declanșa frânarea completă a mașinii.
"Area View" afișează pe ecran vecinătatea din jurul mașinii și va ajuta, de exemplu, la manevrarea mașinii sau la ieșirea în drumurile principale de pe drumuri secundare fără vizibilitate.
"Trailer Assist" – asistență la parcarea autovehiculului ce are atașată o remorcă sau rulotă.
"Emergency Assist"- Avertizare lipsă mâini pe volan după aproximativ 10 secunde și chiar autovehiculul este încetinit până la oprirea totală, în cazul în care acest lucru este imposibil de realizat de către șofer.
"Monitorizarea Pietonilor" - este un sistem ce funcționează pe bază de cameră video şi radar ce ajută la reducerea sau prevenirea unor accidente în care sunt implicați pietonii. Sistemul avertizează la risc de coliziune şi intervine frânarea automată de urgenţă.
Clasicele faruri Bi-xenon au fost înlocuite cu Noua tehnologie LED, ceea ce aduce un plus de durabilitate, eficiență și un consum redus de energie.
Sub capota noului model veți întâlni cea mai nouă și performantă gamă de motorizări Euro 6, vârful gamei reprezentându-l noul propulsor diesel de la Volkswagen: 2.0 TDI Bi- Turbo 240 CP.
Noul Passat va oferi la alegere 10 motoare cu injecţie pe benzină şi turbodiesel, Euro 6.
Noutate fiind Noul TDI BiTurbo cu 4 cilindri/240 CP, DSG. 4Motion si Hibrid-ul plug-in (motor TSI pe benzină de 115 kW, plus motor electric de 85 kW şi baterie reîncărcabilă extern). Cu o putere maximă combinată de 160 kW/ 218 CP, acesta va fi cel mai puternic hibrid plug-in al mărcii Volkswagen şi un autovehicul care se va putea deplasa cu emisii 0 pe o distanţă de 50 km.
Variantele de echipare sunt Trendline, Comfortline si Highline, cu prețuri între 22.398 EURO incl TVA și 41.175 EURO incl TVA.
Am putea continua enumerarea multiplelor inovații care vă așteaptă la bordul  Noului Passat, însă vă așteptăm să le descoperiți  Dumneavoastră, la sediul Euro Tehno Group - sau înscriindu-vă la drive-test la numărul de telefon 0248607400 și pe  www.passat.eurotehnogroup.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea