Primarul Ion Georgescu, la discuţii cu angajaţii Primăriei şi ai instituţiilor din subordine

Marţi, 6 ianuarie a.c.,primarul Ion Georgescu a avut o întâlnire cu  angajaţii Primăriei şi ai instituţiilor din subordine. Acesta a făcut o informare referitoare la plusurile şi minusurile anului 2014, a modului de eficientizare a activitaţii,dar şi o schiţare a bugetului pe 2015.
Ion Georgescu: „Începutul de an este un moment prielnic pentru o scurtă retrospectivă, motiv pentru am avut o şedintă cu directorii şi şefii de servicii din Primărie, cărora le-am urat succes în noul an şi le-am făcut o informare referitoare la plusurile şi minusurile anului 2014,a modului de eficientizare a activităţii, dar şi o schiţare a bugetului pe 2015.
Totodată, i-am asigurat de tot profesionalismul pentru toate actiunile pe care le vom demara în anul care abia a început.
În următoarea perioadă vom stabili lista de investiţii, bugetul pe anul 2015 şi dezbaterile publice.
Sunt conştient că anul acesta nu va fi uşor. Avem foarte multe proiecte de realizat: noul spital, centura oraşului, locuinţele pentru tineri, locuri de muncă, etc.
Vreau să le spun tuturor concetăţenilor mei că, împreună cu echipa mea, vom fi mereu alături de ei şi de problemele lor”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea