Coniz Romarg a câștigat licitația pentru alimentare cu apă în comuna Mihăești

Prestigioasa firmă Coniz Romarg, condusă de inginerul Gheorghe Griguță (foto), a reușit să își mai treacă în cont o lucrare în perimetrul județului, după o luptă strânsă, cu șapte concurenți.
Obiectul contractului l-a constituit achiziția publică de lucrări aferente investiției: „PRIMA ÎNFIINȚARE REȚEA PUBLICĂ DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN SATUL DRĂGHICI, COMUNA MIHĂEȘTI”, Județul Argeș, conform proiectului tehnic. Valoarea estimată a contractului a fost de 4.835.250 lei fără TVA , din care: cheltuieli privind investiția de bază = 4.610.500 lei fără TVA (cap.2.1 cheltuieli pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului=150.000 lei fără TVA, cap.4.1.-contrucții și instalații = 3.850.000 lei fără TVA, cap.4.2 Montaj utilaj tehnologic- 45.000 lei, utilaje, cap.4.4 - echipamente tehnologice și funcționale cu montaj- 450.000 lei fără TVA și cap.5.1.- organizare șantier = 115.500 lei fără TVA); cheltuieli diverse și neprevăzute = 224.750 lei fără TVA (în procent de 5%); Valoarea aferentă procentului de diverse și neprevăzute, va fi decontată doar dacă apar cheltuieli cu lucrări care pot fi incidente Criteriul de atribuire a fost cel al ofertei cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
La licitație au participat 7 firme
La licitație s-au înscris șapte firme, atrase de milionul de euro pus la bătaie. Câștigătoare a fost declarată Coniz Romarg, care s-a obligat că va executa lucrarea cu numai 2.548.151 lei fără TVA. Coniz Romarg este una din cele mai apreciate firme de construcții civile și industriale, cu lucrări pe întreg teritoriul țării, având un număr mediu de 200 de angajați permanenți.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea