Directorul Administrației Apelor Argeș, Marius Pârvu, reclamat la Minister și la Poliție pentru că a lovit o persoană

# Se vorbește cum că nu ar fi un caz singular, ceea ce i-ar putea aduce o demitere directorului Pârvu # Pe margine se încălzește Daniel Crișan, susținut frenetic de deputatul Gerea, actualmente ministru al energiei.

Adus, anul trecut, cu surle și trâmbițe în fotoliul de șef al Direcției Apelor Argeș, directorul Marius Pârvu se pare că are ceva probleme cu stăpânirea de sine. Pentru că, tocmai la sfârșitul anului trecut, în decembrie, de luna cadourilor, și-a făcut cadou o serie de reclamații și plângeri, cu caracter destul de penal. 
Ce s-a întîmplat? Un fost salariat al Direcției, fost șef de obiectiv strategic în cadrul acesteia, s-a înscris în audiență la actualul director general al ABAAV, pentru a se interesa de un concurs de angajare. Acesta se plânge că după ce a schimbat numai câteva cuvinte cu Marius Pârvu, cel din urmă și-a ieșit, practic, din minți, fără nici un motiv, începând să îl înjure. Directorul Pârvu nu s-a limitat numai la înjurături, ci chiar l-a lovit pe bietul cetățean, fără să țină cont măcar de vârsta acestuia înaintată. ”Am 79 de ani, iar așa ceva nu mi s-a întâmplat nici o dată în viață” mărturisește, oarecum șocat, pensionarul. ”Consider că un asemenea om cu un asemenea caracter și comportament nu poate fi susținut de nimeni în funcția pe care o ocupă!” – a mai declarat acesta. Pensionarul ne-a mai declarat că pe numele lui Mariu Pârvu sunt deschise mai multe dosare de cercetare penală, dosare ce vizează același tip de infracțiuni.
Există voci care susțin că și secretara directorului general a ”pățit”, de asemenea, o agresiune la locul de muncă, în momentul de față fiind în concediu medical. Imediat ce avem confirmarea cu privire la autorul agresiunii,  vom comunica, cu subiect și predicat și, mai ales, cu detalii.

Marius Pârvu: ”Hai afară să ne batem!”

Un episod demn de remarcat s-a petrecut, nu demult, la un restaurant din Pitești. Directorul Pârvu, aflat într-o companie destul de selectă, la masă cu câțiva oameni de afaceri printre care și Boby Marinescu, patronul Star Trading, s-a oferit să își demonstreze forța și bărbăția față de unul dintre cei de față. ”Hai afară să ne batem!” – s-a răstit Pârvu, enervat că interlocutorul său nu a fost de acord cu ceea ce spunea…

Marius Pârvu, deși nu recunoaște, a fost numit director prin influența deputatului PSD Cătălin Rădulescu

Marius Pârvu a aterizat pe fotoliul de director general al Direcției Apeor Argeș Vedea după o staționare la Oltchim și o haltă la Divizia Petrochimică din Bradu. Acesta se jură că nu… a fost numit politic, ci numai pe baza rezultatelor sale profesionale, deși vorbim despre două cadavre, Arpechim și Oltchim. Probabil că și morții mai respiră, pe ici pe colea. Sau mai răsuflă…
”Nu sunt protejatul nimănui. Nu am nevoie. Știu să mă protejez singur prin ceea ce fac, bazat pe corectitudine. O astfel de funcție, cu multă responsbilitate, nu se obține doar pentru că te recomandă cineva, ci  prin rezultatele pe care le-ai avut în activitatea managerială anterioară. Ne cunoaștem (cu deputatul Cătălin Rădulescu, n.r.), dar, la fel mă cunosc și cu alți parlamentari din timpul activității mele la Oltchim.” – a declarat, într-un interviu anterior, pentru Atitudine în Argeș, directorul Pârvu.

Pe margine se încălzește Daniel Crișan, susținut frenetic de deputatul Gerea, actualmente ministru al energiei

În afară de pornirile violente, directorul Pârvu se pare – cel puțin așa susțin sursele – are și serioase porniri bahice. Cabana Direcției Apeor de la Voina, dar și Zahanaua lui Max din Tudor Vladimirescu – se spune – au văzut multe fapte de vitejie. Ultima locație este chiar total nerecomandată unui șef de la Ape, dacă ținem cont că firma care administrază localul nu a mai plătit de mult timp chiria pentru închirierea terenului pe care funcționează, chirie care ar fi trebuit să intre în conturile aceleiași ABAAV. Tot Max, patronul Zahanalei, își construiește, în cuveta lacului, o nouă cârciumă, de data asta cu betoane, fundații și toate cele. Anormal…
Plecarea lui Marius Pârvu din fotoliul de director general al ABAAV pare iminentă. Funcția este vânată de toate partidele aflate la guvernare, dintr-un motiv simplu: BANII! Direcția gestionează sume amețitoare, sume din care ar vrea să guste, măcar puțin, orice formațiune politică. În momentul de față, cu cele mai mari șanse este cotat Daniel Crișan, șeful PLR Argeș, fost angajat al Direcției Apelor. Ca și în cazul lui Pârvu, nu CV-ul din față este însă hotărâtor, indiferent ce ar spune ei sau alții, ci… spatele. Spatele lui Daniel Crișan se numește Andrei Gerea, deputat de Argeș și, de vreo două luni, ministru al energiei. Energie de care nu duce lipsă, se pare, în demersurile făcute pentru a obține scaunul aproape liber de la ape. (A.S.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea