Mioveni: aproape 3000 de contribuabili si-au achitat dările

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Mioveni, un numar de 2812 de contribuabili şi-au achitat începând din data de 5 ianuarie a.c., impozitele si taxele la ghiseele Primăriei .
Dintre contribuabilii care si-au plătit la începutul anului impozitele şi taxele locale, 2678 au fost persoane fizice,iar 134 persoane juridice.
De astăzi, contribuabilii din Mioveni au posibilitatea să îşi achite dările şi online către autoritatea locală, accesând site-ul www.ghiseul.ro , secţiunea “Plata cu autentificare”.
Până la aceasta oră, 11 persoane s-au prezentat la sediul Primăriei,  Biroul Impozite şi Taxe, pentru emiterea informaţiilor de autentificare (nume de utilizator şi parolă), în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor.
Persoanele fizice care îşi plătesc integral impozitele şi taxele locale, oricând până la data de 31 martie 2015, vor beneficia de o reducere de 10%, iar persoanele juridice care plătesc integral taxele şi impozitele beneficiază de o reducere de 5%".

Important!
În cazul în care contribuabilii plătesc impozitele prin intermediul sistemului online la consultarea sumei va fi afişată suma integrală, iar în momentul plăţii această sumă va apărea calculată cu bonificaţia aferentă plăţii integrale. Cetățenii nu plătesc comision pentru tranzacțiile efectuate online.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea