DJST Argeș ia de urechi Comitetul de organizare al Campionatelor Naționale de Handbal U21

În week-end-ul recent încheiat, Naţionala României de Handbal U21, a trecut cu bine de preliminariile Campionatului Mondial, grupă desfăsurată în Sala Sporturilor Trivale din Piteşti şi merge astfel după zece ani la o astfel de competiție.
Ecourile acestei rasunătoare calificări nu s-au stins, zilnic apărând noi personaje care îşi asumă merite.
Dincolo de felicitările meritate adresate jucătorilor, pentru o corectă informare a publicului cititor, dar şi a FR Handbal, trebuie precizat expres faptul că

meritul principal în buna desfăşurare a acestui turneu din punct de vedere organizatoric, l-a avut Direcţia pentru Sport şi Tineret Argeş. Din nefericire, instituţia care timp de o săptămână a dus greul organizării turneului, atât din punct de vedere logistic, dar mai ales financiar (Sala Sporturilor Trivale din Piteşti a fost pusă gratuit la dispoziţia tuturor echipelor pentru antrenamente ), nu se regăseşte în nicio frază de mulţumire din partea Comitetului de Organizare.
Consideram această "scapare" o totală lipsă de respect şi fair-play din partea celor care beneficiază şi îşi asumă în mod nemeritat aceste rezultate.
În consecinţă, pentru că nimeni n-a găsit de cuviinţă, conducerea DJST Argeş şi-a asumat rolul de a mulţumi în numele Comitetului de Organizare, angajaţilor Sălii Sporturilor Trivale din Piteşti, cei care au muncit peste program, precum şi celorlaţi angajaţi ai instituţiei care au făcut voluntariat pentru desfăşurarea  în cele mai bune condiţii a acestui turneu.
Considerăm absolut legitimă şi mai ales necesară această poziţie oficială a DJST Argeş, întrucât nu este prima dată când alţii îşi asum meritele noastre, iar munca angajaţilor noştri este trecută cu vederea. În plus, opinia publică are dreptul la o informare corectă!

Cu dezamăgire, Biroul de Presă al DJST Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea