Există viață și după Liviu Pătrașcu. Apă-Canal 2000 S.A. – licitație de 15 miliarde lei vechi pentru achiziționarea de materiale

Operatorul Apă Canal 2000 S.A. urmărește asigurarea, prin procedura de licitație publică, a necesarului de materiale pentru anul în curs, la cel mai mic preț al pieței. Conform cerințelor caietului de sarcini, contractul se va semna cu un singur agent economic, durata acestuia fiind de 24 de luni.
Apă Canal 2000 S.A. urmărește achiziția de produse pentru execuția lucrărilor de construcții, reparații (avarii) și întreținere rețele de alimentare cu apă și de canalizare. Cantitățile estimate minime și maxime ale acordului cadru și ale unui singur contract subsecvent, precum și descrierea lucrărilor sunt disponibile în secțiunea Caietul de sarcini din cadrul documentației.
Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent: 600000 lei fără TVA;
Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent: 60000 lei fără TVA;
Valoarea maximă estimată fără TVA a acordului este de: 1452000 lei Valoarea minimă estimată fără TVA este de: 600000 lei.

Iată ce intenționează societatea în care acționar majoritar este Consiliul Local Pitești să cumpere:
Țevi și racorduri
Echipament pentru instalații de apă și canalizare
Robinete, vane și dispozitive similare
Garnituri de conducte
Bolțuri și șuruburi

Tipul procedurii este cea de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind cel al prețului cel mai scăzut. Câștigătorul va  fi anunțat în data de 9 februarie a.c.
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea