Cu deputatul de Argeș, Daniel Constantin, ministru al agriculturii, bunurile a două unități de cercetare din Argeș au bunurile scoase de Fisc la vânzare

# ALO! Ministrul Agriculturii? Cercetarea din Argeș moare!
Anul 2015 a venit cu vești absolut dezastruoase pentru două unități de cercetare. Este vorba de INCDBH Ștefănești, institut ale cărui bunuri au fost scoase, din nou, de Fisc, la vânzare, pentru datorii neachitate; a doua unitate executată este Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură din Voinești, care administrează, însă, peste 50 de hectare de teren-livadă pe teritoriul județului nostru. Și pentru cei din urmă fiscul a întocmit o listă a bunurilor mobile pe care a decis să le ofere, celor interesați, la licitație.

Institutului din Ștefănești i se vând serele și tancurile din inox

Pentru INCDBH Ștefănești nu este prima executare. Numai că, de data aceasta, vânzarea bunurilor mobile respective ar putea duce, efectiv, la blocarea activității. Serele sunt esențiale pentru producerea de material săditor, tancurile din inox servind, și ele, pentru depozitarea vinului. Fără acestea, mai rămâne de tras numai lacătul pe poartă și trimiși oamenii acasă. Asta, după ce, un particular, cu o hotărâre definitivă și irevocabilă în buzunar, a pus, la propriu, lacătul pe poarta instituției, pentru că instanța l-a pus în posesie pe terenul din față.
Stațiunii Voinești i se vând tractoarele, autoturismele, mașinile cu care se efectuează lucrările agricole, calculatoarele. Cam tot ce se poate mișca este de vânzare. Urmează ca lucrărie agricole, din primăvară, să fie făcute, eventual, cu măgari închiriați de la populație… (A.S.)

Click AICI pentru vizualizare document

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea