”Dă-i, mă, dracu’, în p..a mea! Nu se uită nici unul la noi, numai la interesele lor de familie”

# Mecanicul auto din PSD Argeș sare, cu expresii de golan, la gâtul colegilor intelectuali din partid, dar și al jurnaliștilor # Ion Dumitru, primarul comunei Albota, s-a supărat pe prefect şi pe alţi colegi  # Ion Dumitru către reporterul Atitudine în Argeș: ,,Pleacă, mă, în p..a mea cu ală al tău de aici! Dacă erai la Albota îţi dădeam o palmă”
Reforma PSD-ului reprezintă o cale lungă şi parcă imposibil de realizat având în vedere membrii săi, care mai de care mai aroganţi şi îmbătaţi de puterea nenumăratelor mandate de primari sau alte funcţii. În PSD Argeş se pot da nenumărate exemple de acest gen, însă Ion Dumitru, veşnicul primar al comunei Albota, spaima şedinţelor de Colegiu Prefectural,  reprezintă un caz deja aflat în stadiul de ,,metastază” și care, dacă nu va fi scos din partid, boala riscă să recidiveze.

O astfel de reformă în PSD Argeş începuse să facă fostul preşedinte, Constantin Nicolescu, care a înţeles că trebuie să facă loc în partid şi tinerilor, promovând şi noua generaţie.
Un exemplu în acest sens îl reprezintă actualul prefect, Mihai Oprescu, un intelectual desăvârşit, care a fost promovat şi susţinut în politică de Constantin Nicolescu.
Aşadar, având un alt mod de gândire, prefectul judeţului Argeş, Mihai Oprescu, a supărat mai mulţi baroni locali din Argeş, dacă i-aş putea numi aşa, fără să jignesc adevăraţii baroni, comparându-i cu alde Ion Dumitru, veşnicul primar al comunei Albota.
Deranjat de atitudinea prefectului, Ion Dumitru, săptămâna trecută, după şedinţa Colegiului Prefectural, într-o discuţie cu colegii săi primari, le povestea din culisele şedinţelor de partid, adresând vorbe jignitoare atât prefectului cât şi unor colegi de partid.
,,Când a zis să nu mai vorbim la televizor ce nu ştim, el (prefectul) la mine bătea apropouri. Bă, dar când ai venit la mine la Albota să avansezi…?! Dă-i, mă, dracu în p..a mea! Nu se uită nici unul la noi, numai la interesele lor de familie. Te uiţi acum, că ei se supără pe mine. Când am venit de la Bucureşti (de la Ponta), eu ştiam că el pleacă şi trebuie prefect.
Când a fost şedinţă la PSD, restrânsă, au venit toţi de la Bucureşti, să pună prefect.
Presa a luat-o în goarnă. Eu le-am zis: «Bă daţi-vă dracu, presa tot află, mai bine spuneţi-le voi. De acum încolo, dau eu pe goarnă, vă spun». Şi ştiţi ce au făcut? S-au certat pe cine să pună prefect”, le spunea Ion Dumitru colegilor primari, dar care s-a oprit în momentul când a observat prezenţa mea şi caracteristic lui, a trecut la ameninţări.

”Dacă erai la Albota îţi dădeam o palmă”

Observându-mă lângă el cu reportofonul pornit, în timp ce divulga din culisele şedinţelor PSD, în sala Consiliului Judeţean Argeş, adică, într-un loc public, Ion Dumitru, a trecut la ameninţări cu bătaia, obiceiuri specifice dânsului şi a celor frustraţi. Dacă la acest tip de comportament nu am rămas surprins, comportament care nu face cinste PSD-ului, surprinderea cea mai mare a fost în momentul când el s-a referit la comuna Albota ca la moşia sa.
”Pleacă, mă, în p..a mea cu ală al tău de aici! Dacă erai la Albota îţi dădeam o palmă”, m-a ameninţat ruşinea PSD-ului, Ion Dumitru, primarul comunei Albota, care se pare că a confiscat această comună, considerând a fi moşia sa.
Iată ce înseamnă PSD Argeş nereformat şi, totodată, ce înseamnă ”amenințarea” legii limitării la două mandate a aleşilor.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea