Joi, 5 februarie - data la care Constantin Nicolescu află dacă scapă sau nu de închisoare

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, vineri, data la care se va pronunța  în dosarul în care Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este acuzat de fraudarea de fonduri europene pentru reabilitarea unor şcoli. Fostul președinte al CJ Argeș a fost condamnat  de ultima instanţă o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în acest dosar. Decizia finală urmează să fie dată însă de Curtea de Apel.
Constantin Nicolescu pare încrezător că va scăpa de o sentință cu executare, ținând cont că dosarul se judecă la Curtea de Apel Pitești, unde exigențele sunt altele față de Î.C.C.J. și unde, să fim realiști, are și ceva prieteni.
Constantin Nicolescu, fostul preşedinte  CJ Argeş, este acuzat că ar fi falsificat o serie de acte pentru a obţine fonduri europene necesare reabilitării a patru unităţi de învăţământ din Argeş pe motiv că acestea ar fi fost afectate de inundaţiile din 2005, dar procurorii au stabilit că şcolile nu ar fi fost afectate de inundaţiile respective. Pentru unităţile respective s-au obţinut aproape 900.000 de euro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea