Venirea primăverii va fi sărbătorită la Mioveni printr-un concurs județean

Venirea primăverii va fi sărbătorită la Mioveni, printr-un concurs județean „Tradiții de primăvară”, aflat la prima ediție, acesta urmând a se desfășura pe data de 24 februarie 2015, de la ora 15:00, la Centrul Cultural Educativ.
Concursul se desfășoară pe două secțiuni, una pentru elevi și una pentru profesori, cei din urmă fiind nevoiți să prezinte un proiect referitor la tema tradițiilor și obiceiurilor de primăvară la români.
Pentru secțiunea I, elevii și preșcolarii prezenți la eveniment, vor fi nevoiți să poarte costum tradițional autentic, aceștia urmând să susțină două probe, cea de prezentare a vestimentației, precum și una dintre secțiunile - interpretare vocală, interpretare instrumentală, dans popular. O comisie de jurizare va stabili câștigătorii pe categorii de vârstă și secțiuni.
Înscrierea candidaţilor- elevi şi cadre didactice se poate face la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , precum și la numărul de telefon 0766 532 794.
Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Mioveni, Primăria Orașului Mioveni, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Școala Gimnazială „George Topârceanu” Mioveni, Școala Gimnazială Vulturești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea