Vizită de mare interes… pentru alții! Andrei Gerea a venit în Argeş pentru a ne vorbi de... Complexele Energetice Oltenia şi Hunedoara

Ministrul Energiei, Intreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, deputat de Argeş, a efectuat vineri o vizită de lucru în judeţul nostru. A mers mai întâi la Institutul de Cercetări Nucleare și Fabrica de Combustibil Nuclear Mioveni după care, la ora 13, a avut o întâlnire cu mediul de afaceri din județ. După toate aceste activităţi, ministrul Andrei Gerea a susţinut şi o conferinţă de presă în care nu a spus nimic de Argeş, de problemele mediului de afaceri din Argeş. Nici măcar despre Arpechim, subiectul său principal din campania electorală pentru parlamentare, n-ar fi pomenit nimic dacă nu era întrebat de jurnalişti. Însă, fiind întrebat de situaţia Arpechimului, Gerea nu a mai fost atât de optimist ca în campania electorală, când a promis ,,marea cu sarea”, acum fiind destul de şceptic în ceea ce priveşte salvarea Arpechimului.
Aşadar, ministrul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri a venit în Argeş să ne vorbească de problemele naţionale ale României, de siguranţa energetică şi nicidecum de adevăratele probleme ale judeţului nostru, care a fost desfiinţat de actuala guvernare prin mutarea mai multor centre regionale în Prahova sau Olt, lucru semnalat, la această întâlnire, şi de Gheorghe Badea, directorul Subansamble Auto. 
,,În ceea ce priveşte problema celor două complexe energetice, Oltenia şi Hunedoara, lucrurile sunt clare. Trebuie să avem o analiză finalizată care să ne spună încotro ne îndreptăm cu restructurările. Noua echipă de la Minister va trebui să facă o analiză. Avem termen o lună pentru a veni cu un calendar în care să spunem ce dorim să facem. Din punctul nostru de vedere al echipei de la nivelul Ministerului Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri, ştim că restructurările trebuie făcute, dar nu oricum. Aceste două componente ale sistemului energetic au o importanţă extraordinară pentru stabilitatea furnizării de energie electrică”, ne-a explicat ministrul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, la conferinţa de presă din Argeş. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea