Constantin Polexe, vicepreședinte C.J. Argeș: ”Îl aştept pe domnul Miuţescu faţă-n faţă, la o confruntare directă, dacă are curaj!”

# Se ascut armele în PNL Argeș. Războiul  dintre Miuţescu şi  Polexe n-a trecut de nivelul declaraţiilor de presă.

După ce, săptămâna trecută,  ex-deputatul Adrian Miuțescu a sărit la gâtul fostului său coleg Constantin Polexe, anunţând  răspicat  că  ”domnul Coco Polexe nu mai are ce căuta în PNL!”, cu menţiunea  că “ar trebui să-i fi e rușine de PNL, nu frică de PNL", vicepreședintele Consiliului Județean Argeș îi dă vocalului liberal o replică, prin intermediul săptămânalului Atitudine în Argeş: “Îmi pare rău de domnul Miuţescu. Dacă dumnealui încă mai visează cu ochii deschişi, după ce timp de 4 ani a avut puterea în judeţ şi în ţară, fiind al optulea om al partidului, deci, al optulea om al guvernării, şi încă n-are cu ce să se laude, repetând la infinit aceleaşi lucruri vechi,  îl las să se bucure  măcar c-a scăpat de mine, de acolo”.

Constantin Polexe mai spune că afirmaţiile lui Miuţescu nu sunt tocmai întemeiate. “Nu cred că domnul Miuţescu sau oricine altcineva are cu adevărat ce să-mi reproşeze. Eu îl aştept pe d-l Miuţescu, faţă în faţă, chiar şi în faţa dumneavoastră, a presei,  şi pe oricine altcineva  ar avea ceva de spus la adresa mea, s-o facă, dacă are curajul să vină”, a mai declarat, pentru ziarul nostru, Constantin Polexe, amintind  şi de atitudinea foştilor săi colegi….
“Nici măcar atunci când m-au schimbat din funcţia de secretar n-au  sunat şi  n-au putut să-mi comunice direct. Mi-au transmis, aşa, prin vorbă, din gură-n gură. Nici măcar un e-mail n-au trimis”

“Am fost şi rămân liberal,  n-o să-mi schimb doctrina niciodată”

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş mai spune că a rămas în relaţii bune cu adevăraţii liberali. “Cu adevăraţii liberali m-am înţeles şi mă înţeleg în continuare bine, am fost şi rămân liberal,  n-o să-mi schimb niciodată doctrina, nici în popular,  nici  în social. Voi fi mereu liberal, aşa cum a fost şi bunicul meu”, afirmă Polexe.
Amintim că  vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Polexe, a părăsit PNL,  însă,  cu susţinerea PSD,  a rămas în continuare vicepreşedinte al CJ Argeş. iar  Miuţescu îi reproşează acestuia că a a îngroşat rândurile traseiştilor politici. De altfel, fostul deputat le-a declarat demult război celor  care au profitat de ordonanţa lui Dragnea.
"Nu vom negocia şi nu vom discuta cu niciun ales local care a părăsit PNL şi a plecat pentru interese individuale sau de grup la PSD sau la alt partid. Nu vom reprimi în partid nici consilierii locali, nici pe cei judeţeni care au plecat din PNL şi din PDL", spunea, luna trecută,  Miuţescu, precizând că a venit momentul ca următorii politicieni de pe listă să intre în consiliile locale şi în CJ, pe locurile eliberate de cei care şi-au pierdut mandatul din cauza traseismului politic. C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea