Social democratul Şerban Valeca vrea să scape partidul de colegii penali

# Tudor Pendiuc, primul vizat
Senatorul Şerban Valeca, preşedintele interimar al social-democraţilor argeşeni, anunţă că  la Consiliul Naţional al PSD (din 20 și 21 martie) filiala argeşeană va face câteva propuneri privind modificarea statutului partidului. Una dintre acestea îi vizează pe membrii cu probleme penale. Una dintre propuneri și se referă la  suspendarea din  PSD a social-democraţilor arestaţi preventiv şi excluderea celor condamnaţi definitiv şi irevocabil. „Propunerea este ca la o condamnare definitivă să fie daţi afară, excluşi din partid”, spune Şerban Valeca.
Primii social democraţi argeşeni vizaţi de propunerea interimarului  de la şefia judeţeană a filialei social-democrate par a fi primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc şi fostul  preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PSD, Constantin Nicolescu.
Primul dintre ei, Tudor Pendiuc, pentru arestarea sa în dosarul  transportului public local, în care DNA îl acuză de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată, iar cel de-al doilea, Constantin Nicolescu, pentru condamnarea sa definitivă la 7 ani şi 8 luni de închisoare în dosarul reabilitării a patru şcoli cu fonduri PHARE.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea