Eduard Hellvig, propunerea preşedintelui pentru şefia SRI, este de la putere sau din opoziţie?

# Şerban Valeca (foto), preşedinte interimar al PSD Argeş:  “Depinde de unde priveşti!”
Preşedintele interimar al PSD Argeş, Şerban Valeca, a comentat, vineri, la conferinţa de presă a  filialei judeţene de partid, propunerea lui Klaus Iohannis pentru şefia SRI.
“Este de discutat dacă domnul Hellvig este de la putere sau de la opoziţie. Depinde de unde priveşti (…) Important era să fie civil, nu militar”, a declarat Şerban Valeca.
Declaraţia lui Valeca a venit în paralel cu  cea a premierului Victor Ponta, care a comentat ironic, vineri dimineaţa, propunerea lui Klaus Iohannis pentru şefia SRI, pe motiv că a optat pentru o persoană implicată politic, chiar dacă, dincolo de comentariile sarcastice, premierul s-a declarat de acord cu propunerea preşedintelui.
Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig, propus director al Serviciului Român de Informații, este considerat un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, care l-a avut alături în campania sa prezidenţială, dar şi un apropiat al fostului preşedinte al PNL, Crin Antonescu, căruia i-a fost consilier personal.
Reamintim că preşedintele l-a propus joi pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al SRI, însă propunerea sa are  nevoie şi de votul Parlamentului.
“Părerea mea este că domnul Hellvig va trece de Parlament”, a mai declarat Valeca.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea