Ziua protecției civile, sărbătorită la Mioveni

În acest an, la data de 28 februarie, s-au împlinit  82 de ani de PROTECŢIE CIVILĂ în România. Cu această ocazie, joi 26 februarie, la Primăria Mioveni a avut loc simpozionul „Protecţia populaţiei şi a bunurilor materiale în cazuri extreme – datoria tuturor”.
Activitatea a avut drept scop informarea elevilor asupra riscurilor prezente în comunitate, popularizarea măsurilor de prevenire a manifestării acestora, dar şi regulile de comportare în cazul producerii situaţiilor de urgenţă.
La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi de la: Primăria Mioveni, ISU Argeş, Poliţia Română, Penitenciarul Colibaşi, Muzeul Judeţean Argeş, consilieri locali, preoţi, profesori şi elevi.
Pe timpul acestei activităţi, cadrele Inspecţiei de Prevenire au distribuit pliante cu mesajele campaniilor naţionale „F.O.C. – Flăcările omoară copii” şi „R.I.S.C. – „Siguranţa nu este un joc de noroc”, dar şi „Nu tremur la cutremur”. Evenimentul a fost organizat de Primăria oraşului Mioveni, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea