Casa de cultură Adriana Trandafir din Bascov a fost gazda preselecției pentru Festivalul Tinereții Mangalia

În urma preselecției la care și-au dat concursul copii din Argeș, Dâmbovița, Vâlcea, Braşov şi Craiova, au fost seletaţi pentru a reprezenta Bascovul la “Festivalul Tinereții'' de la  Mangalia: Ansamblul de dansuri '' Doina Bascovului'' , Iancu Mihai Cătălin - țambal, Trandafir Ana Maria - solist vocal și Popa Dan Eugen - solist vocal.
Preselecția pentru Festivalul Tinereții, organizată de către reprezentanții Casei de Cultură Bascov în colaborare cu Asociația Daria's a fost s-a bucurat de un real succes.
Pe scena Casei de Cultură '' Adriana Trandafir'' din Bascov au urcat copii talentați și frumosi,  care au încântat asistenţa. Juriu a fost condus de domnii Stoica Viorel - directorul festivalului, compozitorul Viorel Covaci şi compozitorul Marin Voican Ghioroiu.
Pentru finala '' Festivalul Tinereții'', Mangalia, 22 iunie-05 iulie 2015, s-au calificat 15 soliști și două ansambluri de dansuri populare La ambele secțiuni, s-au calificat și  copii ai comunei Bascov astfel:
# Folclor
Iancu Mihai Cătălin - categoria 10-14 ani, țambal
Trandafir Ana Maria - categoria 10-14 ani, solist vocal
Ansamblul de dansuri '' Doina Bascovului''
# Muzică ușoară
Popa Dan Eugen - categoria 10-14 ani, solist vocal
Copiii/tinerii calificați la preselectia de la Bascov, vor urca pe scena de la Mangalia, alături de finaliștii altor preselecții din tară.
Ansamblul Folcloric '' Doina Bascovului'' va susține un recital de 60 de minute pe scena Festivalului Tinereții, ediția a XI a - Mangalia, 2015, ce se va desfășura în perioada 22 iunie-05 iulie, alături de nume sonore ale folclorului românesc.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea