10 ani de la înființarea secției de neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean Argeș

În luna februarie s-au împlinit zece ani de neurochirurgie la Pitești. Mai exact, acum zece ani, medicul neurochirurg Mihai Popescu a renunțat la avantajele oferite de un spital mare din București pentru a înființa aici, la peste 100 de kilometri de casă, o secție căreia îi trec pragul, lunar, mii de oameni. Frumoasa nebunie a doctorului Popescu a fost susținută, încă de la început, de asistenta șefă Cornelia Dinculescu. Echipa este, acum, după exact un deceniu, aceeași, ceea ce spune totul despre seriozitatea, devotamentul și implicarea celor doi în actul medical, în efortul de a salva vieți, de a aduce alinare celor aflați în suferință.
Numărul paceinților crește de la un an la altul, de la o lună la alta. Capitala nu mai este, pentru neurochirurgie, necesară. Din contră, sute de bolnavi din București vin aici pentru tratament sau intervenții chirurgicale. Din București și din toată Muntenia. Mihai Popescu este doctor în medicină, conferențiar universitar și autorul a numeroase cărți de specialitate. Sute de articole din reviste prestigioase ale lumii îi poartă semnătura, dar și câteva brevete de invenție, premiate internațional.
La Mulți Ani Secției de Neurochirirgie din cadrul Spitalului Județean Argeș, La Mulți Ani, Mihai Popescu, La Mulți Ani, Cornelia Dinculescu, La Mulți Ani întregii echipe! S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea