Cătălin Bulf a fost ales preşedinte al PMP Argeş

# PMP este singurul partid care are Organizaţie de Studenţi
Sâmbătă a avut loc Conferinţa Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară Argeş. Cătălin Bulf a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene. Acesta a avut invitaţi din conducerea PMP. Constantin Onaca, secretar general al PMP, Cristian Diaconescu, președinte al Fundației Mișcarea Populară, Adrian Rădulescu - vicepreședinte PMP, Marin Anton - coordonator zonă organizatorică şi Tudorache Rizia – secretar general adjunct PMP au fost prezenţi în Aula Universităţii Constantin Brâncoveanu la Conferinţa Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară Argeş.

Proiectul lui Cătălin Bulf este axat pe promovarea tinerilor

În echipa cu care a candidat pentru conducerea PMP Argeş, Cătălin Bulf a venit în faţa membrilor de partid cu mulţi tineri.
„PMP este singurul partid care are o organizaţie de studenţi. Noi nu doar spunem că promovăm tinerii. Noi chiar facem ceea ce spunem. Dacă vrem să schimbăm clasa politică, atunci trebuie să pregătim tinerii să preia puterea. Vin în faţa dumneavostră cu o echipă de studenţi cu rezultate excepţionale. Aceşti tineri muncesc pentru a-şi ajuta părinţii”, a declarat Cătălin Bulf.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea