Cătălin Bulf şterge pe jos cu primarul interimar Cornel Ionică

Cătălin Bulf, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Argeş, l-a atacat dur, la ultima conferinţă de presă a partidului, pe primarul interimar al Piteştiului, Cornel Ionică.
“Ionică nu numai că e turnător, e şi mincinos. A ascuns un cont deschis în 2010 până în 2014”, a spus Cătălin Bulf. Din declaraţiile de avere, depuse de Ionică, rezultă că acesta nu a declarat un cont deschis la BRD în anul 2010. Ionică şi-a amintit de acest cont în anul 2014, după ce Agenţia Naţională de Integritate l-a atenţionat pe primarul interimar al Piteştiului că ar avea ceva nereguli în declaraţiile de avere.

Bulf: “Câţi votanţi ai lui Ionică au un venit anual de jumătate de milliard?”

Cătălin Bulf susţine că Ionică şi-a angajat soţia într-un post călduţ, la Salubritate 2000 SA, de unde încasează anual aproape o jumătate de milliard: “Şi-a pus soţia secretar al CA la Salubritate, cu un salariu de 45 mil. pe lună, o jumătate de miliard pe an. Mă întreb câţi votanţi ai lui Ionică au un venit de jumătate de miliard pe an?”

Şase hectare de spaţiu verde din Piteşti  s-au transformat în şase hectare de borduri

Cătălin Bulf susţine că în Piteşti natura se transformă în borduri:
“Acest mare proiect este de fapt un proiect de transformare a naturii din Piteşti în borduri. Şase hectare de spaţiu verde din Piteşti s-au transformat în şase hectare de pavele. Se pare că Ionică vrea să fie original. Vrea să dispară copacii şi să-i înlocuiască cu borduri”
Bulf promite că le va spune piteştenilor cum sunt cheltuiţi banii din acest mare proiect de reabilitare: “Voi face o adresă către Primăria Piteşti, vreau să îmi dea şi mie toată documentaţia economică a marelui proiect de betonare a Piteştiului, bănuiesc că nu este ceva ascuns, pentru că vreau să le spun piteştenilor cât costă o bordură. Vreau să am această informaţie de la sursă”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea