ADI SERVSAL, cinci ani de activitate

Marţi, 10 martie 2015, şi miercuri, 11 martie 2015, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară SERVSAL ARGEŞ organizează, la Piteşti, conferinţa anuală a Federaţiei Asociaţiilor de Dezvoltare Intercomunitară din domeniul deşeurilor din România.
Printre temele discutate în cadrul conferinţei se vor număra cele privind gestionarea deşeurilor de ambalaje şi a deşeurilor D.E.E.E., provocările sistemelor de management integrat, modificările legislative şi impactul acestora asupra proiectelor cu finanţare europeană din domeniul deşeurilor, precum şi alcătuirea documentaţiilor de atribuire, regulamente de funcţionare a serviciului şi metode pentru întărirea capacităţii administrative a ADI-ului. De asemenea, vor fi stabilite şi aprobate obiectivele FADI Deşeuri pentru anul 2015 şi vor fi cooptaţi noi membri.
Cu acest prilej, ADI SERVSAL Argeş va marca şi împlinirea a 5 ani de la activitate şi va realiza o prezentare a sistemului de management integrat al deşeurilor şi etapele implementării operaţionale în judeţul nostru.
De asemenea, în cadrul evenimentului vom promova şi cele mai importante evenimente pe care ADI SERVSAL le va derula în 2015:
„Argeşul curat" - cea mai mare acţiune de ecologizare a cursurilor de râu ce străbat judeţul Argeş, în care vor fi implicaţi peste 4000 de ecovoluntari, acţiune realizată în parteneriat cu Primăriile, Administratia Bazinala a Apei  Argeş-Vedea, Secţia Argeş a Drumurilor Naţionale, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeş, Salvamont Argeş, Direcţia Silvică Argeş şi Ocoalele Silvice private.
„Piteşti, Oraşul Reciclării " -acţiune realizată în parteneriat cu Primăria Piteşti ca parte a competiţiei naţionale "Orașul Reciclării" - iniţiată de Ecrorom Ambalaje, sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice și în colaborare cu Asociația Municipiilor din România și cu Institutul pentru Politici Publice.
„Topoloveni, Oraşul verde" - parteneriat cu Primăria Topoloveni
Întâlnirile de lucru se vor desfăşura la Hotel Ramada din Pitești, Calea București 31, sala Diamond Ballroom.
Aveţi ataşat programul evenimentului şi imagini cu cele mai importante acţiuni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea