Seminar despre rolul femeii în societatea postmodernă, la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu”

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș, în parteneriat cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului – Sectorul Social Filantropic și de Misiune și cu Asociația Mamelor Argeșene, au organizat marți, 3 martie, de la ora 13.00, în sala de conferințe a bibliotecii, seminarul cu tema „Femeia – educatoarea familiei”, care a avut drept scop motivarea femeilor pentru descoperirea și valorizarea propriilor calități, pentru IUBIRE.
Invitatul special al evenimentului a fost IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, care a citit și a comentat fragmente din autori clasici despre importanța femeii în tradiția creștină românească.
Programul seminarului a inclus prelegeri susținute de Elena Niță (asistent social și președinte Asociația AMA), pr. Robert Nicolae (consilier al Sectorului Social Filantropic și de Misiune, care a vorbit despre spiritualitatea feminină), lector univ.dr. Lucia Neagoe (Facultatea de Științe Socio-Umane din Pitești – Femeia autentică, muză sau inspiratoare a celorlalți), lector univ.dr. Liliana Aron (Facultatea de Teologie Ortodoxă din Pitești), pr.prof. Dragoș Cornel (Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești – Despre har în pedagogie), Monica Dinuț (asistent social și vicepreședintele Asociația AMA – Despre împlinirea prin creație și dăruire). Moderatorul evenimentului a fost poeta Denisa Popescu-Martin.
Seminarul a fost presărat de câteva momente artistice susținute de Andreea Dinuț și de Ana Maria Aron.
Sabina Busuioc

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea