De frica serviciilor secrete? Cea mai mare parte a imobilelor din apropierea S.R.I. Piteşti au rămas pustii

Capătul străzii Victoriei, o zonă centrală, optimă atât pentru locuinţe cât şi pentru desfăşurarea unei activităţi comerciale, este pe cât de atractivă, pe atât de ocolită de piteşteni. Chiar dacă este o zonă de maximă siguranţă, piteştenii, se pare, ocolesc acest perimetru poate chiar din această cauză. În acea zonă, pe lângă sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, se mai află şi sediul S.R.I. Argeş, lângă o casă obscură şi dărăpănată. Nu ştiu dacă este o pură coincidenţă, dar la cât s-a vorbit în ultimul timp de S.R.I. şi de interceptările făcute în ultima perioadă, cred că cetăţenii au ales să nu se ducă în gura lupului. Într-o lume plină de microfoane şi de filaje, unde oamenii de afaceri, politicienii şi alte categorii  se întâlnesc prin baruri, sau prin alte locuri, uneori greu de imaginat, să pună ţara la cale, uitându-se peste umăr să nu fie ascultaţi de cineva, se înţelege această reticență faţă de apropierea de serviciile de informaţii.
Totodată, văzând această frică generală faţă de serviciile de informaţii, se pune şi întrebarea dacă nu cumva suntem o ţară de corupţi?! Având în vedere şi ,,atenţiile” care se dau prin spitale, pe la diferite ghişee şi prin multe alte instituţii, tind să cred că românii nu pot trăi fără şpagă, atât să ofere cât să şi primească.  
Aşadar, revenind la capătul străzii cu pricina, care începe cu fostul Spital de Oncologie ce a fost retrocedat, dar care se pare că este lăsat în paragină, bălăriile din curtea acestuia concurând cu înălţimea clădirii, şi se termină cu Policlinica Victoria, adică pe o porţiune de aproximativ 200 m, se află nu mai puţin de 7 imobile părăsite sau cu anunţ de închiriere/vânzare,  de o parte şi de alta a Serviciului Român de Informaţii Argeş.
Lucian GHERGUŞ

Click AICI pentru vizualizare

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea