Cristian Gentea, secretar executiv PSD Argeş: “Nu îmi place cum arată PSD Argeş! Nu suntem uniţi”

# Cristian Gentea: ”Pot să candidez pentru orice funcţie, poate chiar pentru cea de preşedinte! Care e problema?!”

Preşedintele PSD Piteşti,  consilierul local Cristian Gentea, devenit secretar executiv al filialei  Argeş a Partidului Social Democrat, a fost, până mai de curând, o prezenţă discretă în organizaţia judeţeană social-democrată.  Săptămâna  trecută, Gentea a spus clar că va candida la o funcţie în PSD Argeş şi  că nu exclude posibilitatea ca aceea să fie cea mai înaltă. Până una alta,  critică activitatea filialei judeţene, aflată, momentan, sub conducerea interimară a senatorului Şerban Valeca.
“Legat de activitatea la nivel de judeţ, eu, personal, ca secretar executiv, nu mă simt  foarte confortabil, pentru că nu avem o activitate extraordinară. Nu îmi place cum arată PSD Argeş (...) Eu zic că mult mai bine stăm la municipiu, unde oamenii continuă să vină singuri la partid, fără să-i aducă nimeni. Săptămâna trecută, am avut şedinţă de comitet executiv, unde au venit peste 200 de oameni. Colegii mei sunt foarte vocali, ştiu să laude când e cazul, dar şi negociază din greu(...) La alegerile ce vor veni, voi solicita pentru organizaţia  municipală un număr de voturi proporţional cu rezultatele de la ultimele alegeri”, spunea, săptămâna trecută, Cristian Gentea.
Gentea a făcut referire  la faptul că primarilor care s-au trezit cu averile sub sechestru - pentru că numele lor figurează în dosarul Consultanţei, alături de Mircea Drăghici şi  Constantin Nicolescu - nu li s-a pus la dispoziţie nici măcar un avocat şi n-au primit niciun fel de susţinere din partea  filialei judeţene a PSD
“Nu avem o activitate susţinută, nu suntem uniţi. Primarii din judeţ au o grămadă de probleme, nu dăm dovadă că suntem lângă ei. I-am lăsat de izbelişte. Eu sunt de părere că după ce munceşti, trebuie să ţi se recunoască meritele.  Eu cred că trebuie să fim mult mai atenţi la oamenii noştri, şi să ne zbatem pentru ei, pentru că dacă sunt lăsaţi deoparte,  pot să facă orice”, a mai  declarat secretarul executiv al PSD.
Cât despre viitoarea sa candidatură la o funcţie în PSD Argeş, Gentea a mărturisit:
“Am spus clar că voi candida. Pot să candidez pentru orice funcţie, poate chiar pentru cea de preşedinte! Care e problema?! Voi analiza şi voi decide”, a mai declarat, săptămâna trecută, Cristian Gentea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea