Prefectul Mihai Oprescu şi-a luat rolul de părinte foarte în serios: “Trebuie să recunoc şi eu că misiunea de părinte este una foarte grea”

Sobru, cum îl ştim, şi mereu preocupat de atribuţiile sale de reprezentant al Guvernului în teritoriu, prefectul Mihai Oprescu are şi o latură specială, naturală şi caldă, care se face cel mai bine simţită atânci când voveşte despre micuţul Alexandru, copilul pe care soţia sa, deputatul Simona Bucura Oprescu, i l-a dăruit în urmă cu aproape o jumătate de an.
“Trebuie să recunosc şi eu că misiunea de părinte este una foarte grea, care presupune multe responsabilităţi şi care îţi modifică, într-o mare măsură, modul de viaţă. Este încărcată şi de lucruri foarte frumoase, minunate, este încărcată şi de greutăţi, dar este o etapă prin care consider că noi, ca oameni, trebuie să trecem. Este adevărată vorba aceea bătrânească «cine nu face o casă, nu sădeşte un pom şi nu face un copil nu trăieşte complet, ci trăieşte degeaba». Eu n-am realizat acest lucru, decât după ce am devenit părinte”, spune, cu zâmbetul pe buze,  Mihai Oprescu.
Ca şi soţia sa, şi-a luat rolul de părinte foarte în serios. Nu se simte copleşit de noile atribuţii, deşi recunoaşte că nu sunt uşoare.
“Din fericire, o avem pe bunica, cea care ne ajută şi acoperă segmentul nocturn, ca să nu acumulăm restanţe la somn. Cât despre probleme, din ferricire n-am avut parte decât de mici răceli inerente, pentru că Alexandru este un copil puternic. Ne aduce însă bucurii în fiecare zi, iar faptul că este între noi e cea mai mare fericire”, mai spune Mihai Oprescu!
Pe 7 aprile, micuţul Alexandru va împlini 6 luni. Îi urăm şi noi o viaţă frumoasă şi împlinită, iar părinţilor, numai bucurii!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea