Ziua Mondială de Rugăciune a Femeilor în Protoieria Topoloveni

Pentru femeia creştină milostenia, cumpătarea, etica în faptă, minte, atitudine şi nu în ultimul rând abordarea cu dragoste a tuturor semenilor însumează mărci ale misiunii implicite, consemnând un modus vivendi, la care fiecare creştin ar trebui să se raporteze.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, prin Biroul de Cateheză şi Activităţi cu Tineretul a avut loc o activitate dedicată femeii creştine.
La aceasta au participat PC Protoiereu Stan Stelian şi PC Secretar Bologea Cosmin de la Protoieria Topoloveni, PC Ciobanu Ion responsabil cu cateheza din cadrul aceleaşi protoierii şi preoţii Popescu Ion, Negoi Marian, Dinu Alin Aurel şi Isăroiu Adrian, de la parohiile învecinate Casei de bătrâni Orizont.
Programul artistic a fost oferit de elevii claselor V-VIII din Dobreşti, pregătiţi de doamnele profesoare Ciobanu Violeta şi Stan Camelia.
La final cele 80 de doamne prezente au primit din partea preoţilor, cadrelor didactice şi elevilor, mărţişoare şi felicitări.
(sursa: www.eparhiaargesului.ro)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea