O imagine face cât o mie de cuvinte: Centrul Cultural Mioveni reia cursurile foto

Oferta Centrului Cultural Mioveni se îmbogăţeşte, de la 1 Aprilie, cu încă un curs gratuit, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari: este vorba despre cursul de iniţiere în fotografie şi limbaj vizual. Cercul foto va fi asigurat de Liviu Dumitru.
„Fotografia a depăşit, deja, stadiul de suport pentru amintiri sau momente speciale şi a devenit o adevărată formă universală de exprimare. Alături de limbajul vizual, fotografia este acum un mijloc modern de comunicare a emoţiilor şi a ideilor, cu ajutorul imaginilor”, spune Liviu Dumitru, formator şi fotograf.
Înscrierile se pot face contactând Centrul Cultural Mioveni prin accesarea paginii www.centrulculturalmioveni.ro şi prin apelarea numărului de telefon fix 0348445856 sau a numărului de telefonie mobilă 0729041410.
Notă: Liviu Dumitru este formator şi fotograf. De-a lungul timpului a căpătat o bogată experienţă în fotografie şi în limbaj vizual, prin activitatea pe care a desfăşurat-o atât în ţară cât şi în străinătate. A derulat mai mult proiecte foto, câteva dintre ele şi în Belgia, Letonia şi Turcia. Este membru al Fotoclub Lens Piteşti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea