Mai știe cineva de liderul PSD Gheorghe Marin?

# Președintele PSD Câmpulung și vicepreședintele PSD Argeș, cvasi-necunoscut după votul din 2012, care l-a trimis în Parlament
Nu, e clar! Aproape nimeni nu mai știe nimic de Gheorghe Marin, deputatul trimis de PSD, din Colegiul Câmpulung, la București, tocmai la Casa Poporului. Doar că poporul pentru care a fost construită casa… nu simte nimic. Gheorghe Marin a dispărut, pur și simplu, din politica mare, cel puțin din cea a județului. Și asta în condițiile în care, cel puțin în declarația de interese, figurează ca președinte al PSD Câmpulung, dar și ca vicepreședinte al PSDArgeș. CUUUM? E adevărat? Păi nu am auzit nimic din partea aceea de lume, cu toate că evenimentele nu au lipsit. Și, culmea, evenimente care trebuiau să îl scoale pe domnul deputat din adânca-i letargie. Fostul parlamentar PDL Buta a fost condamnat la închisoare. Gheorghe  Marin, nimic. Primarul în funcție, Călin Andrei, aproape decapitat de dosarul instrumentat de către DNA. Gheorghe Marin, ioc.
Explicația este una simplă, descoperită, de fapt, după o privire aruncată pe declarația de avere: domnul Gheorghe (ultra)Marin are un teren la Lerești, un apartament în Brașov, unul în Câmpulung, o casă în Ploiești și un al doilea apartament lângă primul, tot în Brașov. Așadar, proprietăți multe și împrăștiate. Și, culmea! Domn deputat se deplasează, între toate, cu un… TRABANT! Chestie (greu de spus mașină) datând din 1980 și cu care, în mod cert, mai mult stă decât de mișcă. Asta să fie cauza?... A.S.

Click AICI pentru vizualizare document.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea