Cătălin Bulf președintele PMP Argeș: ”În Parlamentul României avem trei categorii de oameni: penali, penibili și mincinoși”

# Liderul PMP Argeș - atac dur la PSD-iștii din Parlament: ”Domnul Valeca și domnul Tămagă, în toate conferințele de presă sunt de acord cu independența justiției și sunt de acord cu statul de drept, iar apoi votează împotriva ridicării imunității parlamentare a domnului Șova”
În cadrul conferinței care a avut loc la sediul PMP Argeș, președintele Cătălin Bulf a criticat dur poziția senatorilor social democrați față de modul în care au înțeles să-și respecte alegătorii
,,Pentru mine, săptămâna aceasta a fost săptămâna descoperirilor. Am aflat de ce trăim rău de 25 de ani. Am descoperit că în Parlamentul României avem trei categorii de oameni: avem penali, avem penibili și mincinoși. Penalii îi știți, penibilii începând cu domnul senator Vosganian cel cu mirul și continuând cu doamna senatoare Florina Jipa. Cu privire la mincinoși, aș vrea să mă refer cu precădere la mincinoșii din Argeș, pentru că aceștia ne interesează pe noi. Mă gândesc la domnul Valeca și la domnul Tămagă care, în toate conferințele de presă sunt de acord cu independența justiției și sunt de acord cu statul de drept, iar apoi votează împotriva ridicării imunității parlamentare a domnului Șova. Este interesantă și replica domnului senator Valeca, ce, atunci când a fost întrebat  ,,ce părere au alegătorii dumneavoastră când votați împotriva justiției în senat”,a răspuns tranșant: ,,Nu îi interesează pe alegători ce votez eu în senat”.
Din 1990, partide din toate țările din estul Europei și-au luat denumirea de partide social-democrate. Din 1948 KGB-ul a început un studiu psihologic numit ,,dezinformarea” pe care l-a patentat în 1959, iar partidele comuniste au fost foarte bine pregătite  în acest domeniu. Drept dovadă și actualii social-democrați ai României folosesc această armă, ,,dezinformarea”, permanent. Cu această dezinformare PSD-ul câștigă alegerile din 1992 până astăzi. Este o armă pe care social-democrații o folosesc împotriva propriilor votanți. Argeșenii ar trebui să știe că, de câte ori vorbește un politician de la PSD, nu face altceva decât să dezinformeze“.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea