Mariajul politic, bănuit de mulţi, dintre Iani Popa şi Tăriceanu se adevereşte de la o zi la alta

# La braţ cu Tăriceanu, liderul senatorilor PNL a fost într-o delegaţie la Bruxelles

Despre relaţia apropiată dintre liberalul Ion Popa şi Tăriceanu s-a tot vorbit, ba, mai mult, unii spun că, dacă nu ieşea preşedinte Klaus Iohannis, senatorul liberal Ion Popa trecea în barca lui Tăriceanu, unde, încă din campania electorală, era deja cu un picior, având în vedere (ne)implicarea sa în acea luptă electorală, unde, de fapt, nu prea s-a văzut.
Aşadar, după ce, formal, Ion Popa declara prin presă că se va schimba majoritatea în Senat şi Tăriceanu va fi debarcat de la preşedinţia acestei camere, liderul senatorilor liberali s-a dus la braţ cu Tăriceanu şi cu mai mulţi senatori ai puterii la Bruxelles unde, culmea politicii româneşti, au avut întâlniri cu oficiali europeni, întâlniri la care au discutat despre progresul justiţiei în România şi, implicit, despre aderarea României la spaţiul Schengen. Această vizită a avut loc la sfârşitul săptămânii în care Senatul României a făcut zid în faţa justiţiei cu privire la arestarea senatorului Dan Şova.
Carevasăzică, nici nu se uscase bine cerneala pe hotărârea Senatului cu privire la ne-arestarea lui Dan Şova, că aceşti protagonişti ai hotărârii s-au dus la Bruxelles pentru a face pe justiţiarii, acestea fiind principalele teme discutate cu oficialii de la Bruxelles.
Din delegaţie au mai făcut parte Titus Corlățean, președinte al Comisiei speciale comune a Parlamentului României pentru aderarea la Schengen, Csaba Pataki, secretarul Grupului parlamentar al UDMR și Petru Ehegartner, membru al Grupului parlamentar Liberal Conservator. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea