Eveniment caritabil sportiv: ”ÎMPREUNĂ PENTRU LIA!”

În data de 24 aprilie 2015, vineri, la ora 19.00, la Sala de sport a Universității din Pitești (STR GH DOJA, nr 41) se va desfășura un eveniment caritabil în pași de Zumba® Fitness “Împreună pentru Lia!”
Organizatorul evenimentului este Alexandra Tomulescu, instructor licențiat Zumba® Fitness, iar invitatul special este Claudiu Guţu, instructor licențiat Zumba® Fitness din Timișoara. Scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru o tânără de doar 19 ani, LIA SPIRIDON, care se luptă cu o boală cruntă, și anume leucemie limfoblastică-T și care are nevoie de fabuloasa sumă de 200 000 de euro pentru trantament și transplant în Italia. Intrarea in sală se face pe bază de bilet, în valoare de 20 de lei.
Suma adunată din vânzarea biletelor va fi donată integral Liei Spiridon, banii fiind depuși în contul deschis pe numele ei, comunicându-se ulterior în presă suma totală care s-a adunat la finalul acestui eveniment.
Evenimentul este unul sportiv, deci ținuta trebuie să fie cât mai lejeră, să aveți adidași de schimb și prosop. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ajutăm la salvarea acestei vieți. Vă mulțumesc și mă bazez pe sprijinul dumneavoastră!
Alexandra Tomulescu
Zumba® Instructor
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
0727607219

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea