”Parada Liceelor. Târgul Universităților. Târgul ONG-urilor”

În apropierea Sărbătorilor Pascale, Centrul Europe Direct Argeș a răspuns invitației de a lua parte la evenimentul ”Parada Liceelor. Târgul Universităților. Târgul ONG-urilor”, organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Argeş, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș, al Inspectoratului Școlar Județean Argeș și al Pitești Mall.
Scopul evenimentului a fost de a promova în rândul elevilor din învăţământul gimnazial și liceal organizaţiile nonguvernamentale din judeţul Argeș și activităţile pe care acestea le desfășoară, precum și oferta educațională a unităților de învățământ din județul Argeș.
La deschiderea oficială a evenimentului au luat parte mai multe personalități argeșene printre care domnul Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș, domnul Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general, domnul Daniel Vorovenci, inspector școlar pentru informatică și profesor coordonator al Consiliului Județean al Elevilor, Bughiu Adrian, director executiv adjunct și doamna Simona Bocanu, consilier de tineret, ambii din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș și Daniel Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești, care au prezentat câteva dintre oportunitățile pe care tinerii le au la început de drum și posibilitățile pe care le oferă unitățile de învățământ și ONG-urile.
Reprezentanții Europe Direct Argeș au fost bucuroși să ia parte la un asemenea eveniment de amploare, în cadrul căruia au prezentat activitatea centrului și au diseminat informații europene.
De asemenea, în cadrul standului expozițional organizat, voluntarii centrului de informare europeană au distribuit o serie de materiale informative, provenite de la Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene, tuturor celor interesați.
Georgeta-Elena Nicolescu-Ștefan

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea