Valeca, acuzat de Sofianu de ”tăcere ocolitoare în ceea ce priveşte construcţia Autostrăzii Piteşti-Sibiu”

# Șerban  Valeca: “E simplu să vorbești pe la presă când te trezești din baie”
Indiferența afișată joi de aleșii PSD față de mitingul Sindicatelor Automobile Dacia, organizat la Mioveni, unde mii de angajați de pe platforma Colibași au scandat împotriva Guvernului, a premierului Victor Ponta și a președintelui Klaus Iohannnis, către care au arătat cu degetul pentru tergiversarea construcției autostrăzii Sibiu-Pitești, a fost taxată dur de consilierul judeţean PNL, Narcis Sofianu. "Foarte mulţi ani, sindicatele de la Dacia (…) au simpatizat cu PSD.  Acum observă că cei de la PSD nu-şi ţin promisiunile şi nu le reprezintă interesele. Parlamentarii de Mioveni, Simona Bucura Oprescu şi Şerban Valeca, au intrat într-o tăcere ocolitoare în ceea ce priveşte construcţia Autostrăzii Piteşti-Sibiu. Parcă n-ar fi reprezentanţii cetăţenilor din acea zonă”, a declarat Sofianu arătând că, în ceea ce-l privește pe senatorul Șerban Valeca, acesta  ar fi  trebuit să aibă o poziţie tranşantă.
Valeca îi răspunde consilierului județean al PNL:“Domnul Narcis Sofianu face și el declarații politice. El nu știe ce fac eu și cât fac eu. Când o fi în locul meu o să vadă și dânsul ce ușor e și ce simplu e să vorbești pe la presă când e să te trezești din baie, când te bărbierești, sau când te apuci să faci treabă”
Cât despre șansele ca autostrada Pitești Sibiu să fie urgentată, potrivit solicitărilor sindicaliștilor, și realizată până în 2018, Șerban Valeca e sceptic.
“Eu nu pot să dau asemenea garanții (…) Eu sunt un tip foarte corect. Am făcut parte și din Guvern și din Parlament și știu ce  poate face fiecare (...). Nu cred că se poate face până în 2018. Ne-am bătut cu master-planul...Un an de zile durează studiul și eu, totuși, sunt înginer și pot să spun că o lucrare de o asemnenea complexitate nu se poatre face mai devreme de doi ani și jumătate, cred eu (...). Ceea ce pot să garantez e că vom face tot ce e posibil această autostradă să se facă și să se țină de termenele legale”, a mai spus Valeca. C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea