Gabriel Oprea, penibil la Pitești

# Bine că a plecat! Polițiștii au sufocat, pur și simplu, circulația!

Sosit, cu surle și trâmbițe, la Pitești, vicepremierul Gabriel Oprea nu a reușit, la conferința de presă, decât să se umple de penibil. Modest, ca întotdeauna, a ținut să sublinieze faptul că este un om de onoare, de cuvânt, și că toți cei care îl cunosc știu asta. A mai ținut să sublinieze că încă se primesc adeziuni la un partid al progresului, că cine vrea progres și bunăstare să binevoiască a-și lua carnet de membru.

Gabriel Oprea: ”Suntem al doilea partid, ca mărime, după PSD”

Venind vorba de politică, vice-prim-ministrul Oprea a emis afirmația că ”vrem să ajungem la un milion de membri.” Nicio problemă în a vrea asta, cu toții ne dorim chestii mai mult sau mai puțin imposibile. Oprea însă… nu se mai… oprea! Și, sărind un cal mare cât armata română de mic, a mai afirmat că ”suntem al doilea partid, ca mărime, după PSD!” Sigur, domnu` Oprea. Unde?!..
Vicepremierul a reușit, la final, să irite jurnaliștii prezenți prin brutalitatea cu care a respins încercările de întrebări ale acestora: ”ce credeți, că vă dau, de aici, de la Pitești, breaking news?...”
Doamne ferește, domnu` Oprea. Breaking-urile le dați numai din Capitală, și așa Argeșul nu se mai vede pe nicio hartă de acolo, din centrul lumii. Lumii dumneavoastră…
Mențiune specială pentru mega-invizibilul senator Cristache, care a invitat, și el, tinerii, să zboare cu vulturul partidului. Cam rupt vulturul, de pe pereții sălii de conferințe. Eh, noi să fim sănătoși, măcar până ajunge UNPR-ul la un milion de membri… S.V.

Click AICI pentru vizualizare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea